Februar 2018
M D M D F S S
     
6  8  10  11 
12  13  14  15  16  17  18 
19  20  21  22  23  24  25 
26  27  28         

Ncuei: 25. Feb. 2018
 
   

FAVORITE :: PDF :: STAMPE

 
 
 

Iscrizion SAKL:

Per S. Cristina y Sėlva:
vėnderdi, 07.04.2017 dala 14:30 ala 17:00 te la scola mesana de Sėlva


Per Urtijėi:
sada, 01.04.2017 dala 8:30 ala 12:00 te la aula cunferėnzes di Nėus Jėuni Gherdėina

 

:: JI ALA FOTOGALLERY... P1020827.jpg
86 x angesehen

 
 
:: NOSC MIEUR LINKS
:: SITEMAP
:: CRI SUN NOSTA PLATA
:: TOP DOWNLOADS
:: SCRI ITE A LA NEWSLETTER
 

 
 

 

Festa da Carnescią

17.01.2018  - 

Tradiziunela festa da Carnescià l di de juebia grassa

Coche l ie bele tradizion, mët la Nëus Jëuni Gherdëina a jì la festa da Carnescià l di de juebia grassa ai 8 de fauré tla sala dla mostres tl zënter per Jëuni, Ert y Cultura a Urtijëi. La festa scumencia dala 20:00 cun na grupa de jëuni “Ugly Agent” y va pona inant cun la grupa “Pëufla” che purterà ino na bela atmosfera de festa. L tema de chëst ann ie “tla tana dl lëuf”. Duc ie de cuer nviei  a se furnì su y fé n pue’ de matades y festa deberieda a nëus. L cunsëi dla Nëus Jëuni Gherdëina cun i culaburadëures se ncunforta sun Vo!


more…
 
 
 

Kochworkshop mit Ivonne

17.01.2018  - 

La Nëus Jëuni Gherdëina mët a jì n worshop de cujiné cun Ivonne Daurù sëurapro.

L tema ie: „Was macht Hülsenfrüchte so wertvoll? Leckere Speisen mit Bohnen als wertvoller Fleischerstatz!”La sëira vën metuda a jì n merdi ai 6 de fauré dala 18.30 tla cësadafuech tla sënta dala Nëus Jëuni Ghrdëina. N possa se nuté su te ufize dla NJG al numer 0471 799006.


more…
 
 
 

Dsarą de mierculdi

10.01.2018  - 

Nuef orar de giaurida dl ufize dla Nëus Jëuni Gherdëina, dl local di jëuni SAUT y dl local di jëuni “fun&more” te Sëlva

La Nëus Jëuni Gherdëina se à cun l scumenciamënt dl ann 2018 pensà de mudé orar de giaurida, sibe dl ufize dla NJG che ënghe dl local di Jëuni SAUT.

Per garantì ai culaburadëures dla NJG de pudëi lauré ora i proiec, manifestazions y iniziatives a puntin, resterà l ufize de mierculdi dut l di zarà.

Ënghe l local di jëuni SAUT resterà de mierculdi dsarà al publich davia che n uel dé n chël di l’ucajion ai jëuni de Sëlva y de duta la valeda, de passé l domesdi tl local di jëuni “fun&more”te Sëlva.
L local di jëuni te Sëlva ie nscì  daviert uni mierculdi fin ala fin dl ann de scola dala 15:00 ala 18:00.

Speron che nosta proposta vën tëuta n cunsciderazion y che pudon pité ënghe te Sëlva nosc servisc che va de ben ai jëuni.

Per plu nformazions son gën a vosta disposizion y pudëis nes aronjer al numer de telefonn 0471 799006 o passé diretamënter te ufize.

 


more…
 
 
 

Vorsicht beim Lenbensmitteleinkauf - die Tricks der Lebensmittelindustrie

14.12.2017  - 

Sëira de nfurmazion cun Ivonne Daurù
Mierculdi ai  29 de nuvëmber nvieia la Nëus Jëuni Gherdëna a na sëira tl local di jëuni Saut a Urtijëi dala 20:00.
L tema ie: “Achtung beim Lebensmitteleinkauf. Die Tricks der Lebensmittelindustrie!” Modes y manieres de maië di tëmps de aldidancuei. Ufiertes de prodoc de alimentazion zacan y ncuei. Co nfluenzea pa dut chësc nosta maniera de maië? Cië pëis dajons’a  al retlam che udon uni dì ti media y zaites? La drëta basa per svilupé n maië sann y nton nia mé per pitli mutons, ma n generel per duc unfat cie fascia d’età. Ciuldì se fej  pa la roba dëucia y do la rata grassa tan la gola? Ciuldì cumpronsa chësta roba? Ntan chësta sëira uniral mustrà su tres pitla ciarcëdes, coche se uson riesc a na maniera de maië povester datrai nia for sana. La referënta nes dajerà cunsëies coche pudon mparé a cumpré ite aldò, per n cujiné sann per duta la familia.


more…
 
 
 

Fajon papes cun Elisa

24.11.2017  - 

Curs de fé papes da Nadel cun Elisa

Ai 24 de nuvëmber uniral pità tla cësa da fuech dla Nëus Jëuni Gherdëina n curs de fé papes y desserc da Nadel cun Elisa Kostner.  Elisa che ie conditra de mestier nes à mustrerà rezetes desferëntes per Nadel. Prion bele de se nuté te ufize 799006 y nvion duc a fé pea.


more…
 
 
 

Alimentazione naturale seguendo le stagioni! Come possiamo arricchire la nostra cucina quotidiana?

13.10.2017  - 

Alimentazione naturale seguendo le stagioni!
Come possiamo arricchire la nostra cucina quotidiana?

Mercoledì 25.10 alle ore 20:00
nel Tublà da Nives a Selva Gardena
Dr. Ivonne Daurù Malsiner www.ernährungscoaching.it

In questa continua estraneità da un‘alimentazione naturale seguendo le stagioni
l’esperta Ivonne Daurù presenterà le proprietà nutritive del cibo e come coltivazione, provenienza e preparazione influenzano la loro qualità e la nostra salute. Durante la serata verranno degustati prodotti genuini del nostro territorio e da terre lontane (Paures de Gherdëina, Butëiga dl Mond).


more…
 
 
 

DEUTSCH  ::  LADIN

 

 
Nėus Jėuni Gherdėina
:: Streda Rezia 102 39046 Urtijėi :: TEL. 0471 799006 :: FAX 0471 789392 :: E-Mail: info@njg.it
Daviert: Lunesc 14:30 - 18:30 :: Merdi - Venerdi 10:00-12:30 / 14:30 - 18:30 :: Sada 10:00 - 12:00
Concept, Web Design & Development Copyright by WEB2NET 2008 :: IMPRESSUM :: Wetter in Italien :: Sitemap